[Blog] De Afvalrace Heusden: Deelnemers Afvalrace sporten gezamenlijk in de duinen

Foto: Bianca

Wekelijks schrijven de deelnemers aan de Afvalrace een blog over datgene wat ze de afgelopen week hebben meegemaakt. Hieronder lees je het blog van Bianca.

Hallo allemaal,

Deze week een blog over hoe mijn contact is met de andere deelnemers van de Afvalrace. En ook mijn coach niet te vergeten. Mijn coach is Sandra, topper! Ook bij haar kan ik mezelf zijn. Gaat het goed dan kan ik dat zeggen maar ook als ik het even moeilijk heb kan ik bij haar terecht! Dit is wat een coach toch wel in huis moet hebben. Niet alleen de begeleiding met beweging maar ook de mentale support! Super!

bianca2

Ik ben erg blij met de andere deelnemers. Ik ken Joyce en Marie Louise al vanaf het begin van dit grote avontuur. Het contact is super. Vanaf het eerste moment klikte dit al. Het is natuurlijk ook erg fijn dat je op elkaar kunt steunen. Je sleept elkaar door de moeilijke momenten heen. Want ja ook wij hebben het wel eens zwaar. Maar ook de mooie dingen delen we met elkaar.

Vorige week zijn we met bijna alle deelnemers van de Afvalrace gemeente Heusden en Waalwijk bij elkaar geweest. Erg leuk om ook deze deelnemers te ontmoeten. Het was even spannend wat het weer ging doen. Er was een leuke dag gepland. We zijn in de ochtend bij elkaar gekomen bij de manege in Drunen (de Dries heette het geloof ik). Van daaruit zijn wij de duinen in gegaan om lekker te bewegen met zijn alle. Tussendoor even een heerlijke theepauze. Even opwarmen. Fijn! Het weer was fris maar gelukkig prima te doen.

12650501_906357466137737_1036178198_n

Nadat wij onze beweging erop hadden zitten zijn wij gaan lunchen bij de Dries en is Jaitske erbij gekomen. Uiteraard hebben wij op onze calorieën gelet!
Ik kan niet anders zeggen dat het contact met alle deelnemers erg leuk en gezellig is. Zeker om te horen hoe iedereen op zijn/haar manier deze race ervaart en dat ook deelt met ons. Helaas waren Christel en Pascal verhinderd. Zij zijn deelnemers van de Afvalrace in de gemeente Waalwijk. Jammer, maar wij hebben al een nieuwe datum gepland. 28 februari komen wij weer samen. Natuurlijk gaan weer lekker sportief bezig zijn. Ik zeg dan ook alvast tegen jullie allemaal: afvallers, tot dan!! Ik heb in ieder geval genoten van de dag!!

In deze dag vertellen alle deelnemers ook hoe het met hun gaat. Alle deelnemers hebben natuurlijk hun eigen mooie en minder mooie momenten. Maar volgens mij kunnen jullie dat ook allemaal lezen en volgen op hun eigen blog. Ik heb in ieder geval gehoord en gezien dat het met hun allemaal goed gaat.

Deze week ben ik net zo fit. Ik geloof dat ik nu geveld ben door een griepje, waarvoor dank aan mij man.. haha. Het is helaas overgewaaid. Ondanks dat ik mezelf niet fit ben zijn wij (Marie Louise, Joyce en ik) naar Snack a Fish geweest met dank aan Heusden.nieuws.nl. Hier werd ons een heerlijke vissoep, een lekker gezond stukje vis en roerbakvis aangeboden. Heerlijk!!! Ik wil dan ook Ron vd Ven bedanken voor zijn gastvrijheid!

vis

Ik wil deze momenten nog even met jullie delen middels wat foto’s.
Tot volgende week

Bianca

Sponsors-overzicht-Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen