[Blog] De Afvalrace Heusden: Joyce ontmoet de andere kandidaten van De Afvalrace

Foto:

Deelneemster Joyce is de afgelopen week samen met de andere deelnemers de duinen in geweest en ze heeft een bezoek gebracht aan Snack A Fish. Het idee van de finaleavond maakt haar wel wat nerveus.

Afgelopen week was weer een drukke week wat betreft het sporten! Ik ga nog steeds met erg veel plezier naar de sportschool. Mijn verlies in gewicht gaat nog steeds voorspoedig en ik mag niet klagen maar je wil natuurlijk altijd meer.

Ik merk wel nu de finale steeds dichterbij komt ik best zenuwachtig wordt. Zeker als je dadelijk het podium opkomt en je oude gewicht bekend wordt en iedereen het ziet en hoort. Ook krijg ik verschillende reacties uit mijn omgeving, veel positieve natuurlijk, maar ook reacties dat ze de aantal kilo’s niet veel vinden in 17 weken. Ik heb dan ook uitgelegd dat het niet alleen de kilo’s zijn die tellen maar ook de cm, vetpercentage e.d. Daarom heb ik ook met mezelf afgesproken dat ik door blijf gaan ook na de Afvalrace want je doet het immers voor jezelf en voor niemand anders!!

Het fijne is dat ik ook regelmatig contact heb met de andere kandidaten van de Afvalrace. Niet alleen maar met de winnaars van Heusden en Waalwijk maar ook met de kandidaten die op de sportschool sporten. Uiteraard met mijn vriend Leo heb ik het regelmatig over de leuke en mindere leuke dingen maar ook spreek en zie ik de andere deelnemers als we aan het sporten zijn en deze boeken ook resultaten.

En natuurlijk we hebben allemaal weleens een dip, ik net zo goed, en dan wil je het liefst een lekkere zak chips pakken of een reep chocolade maar wat ik dan altijd wel doe is er eerst over nadenken, dat deed ik vroeger niet hoor. Ik kreeg vroeger altijd spijt als ik het op had en had het dan geholpen? Nee, dus pak ik dan een fles water, of soms wel 2, en dan zit ik ook vol! En eerlijk is eerlijk, ik pak ook weleens wat lekkers in het weekend maar daar staat dan wel tegen over dat ik doordeweeks me strikt aan mijn schema hou en veel ga sporten. Ook merk ik dat ik meer geniet als ik een keer wat eet wat niet op mijn voedingsschema staat en er dus ook meer van geniet en niet zomaar in mijn mond prop en doorslik.

Afgelopen zondag heb ik met Bianca en Marie Louise de andere winnaars van de Afvalrace Heusden, een heerlijke duinwandeling gemaakt. Nadat we daar van terug kwamen hebben we lekker geluncht bij Den Dries en is Jaitske van de Afvalrace uit Waalwijk bij ons aangeschoven. Helaas waren de andere 2 kandidaten uit Waalwijk, Christel en Pascal verhinderd. Dit hadden we zelf met elkaar afgesproken om ervaringen uit te wisselen. We spreken elkaar regelmatig via messenger dus we houden elkaar op de hoogte hoe het gaat.

IMG_6644Afgelopen woensdag hebben we van Ron van de Ven, die eigenaar is van viswinkel Snack a Fish in Waalwijk, een heel lekker vispakket aangeboden gekregen! Er zat een heerlijk vissoepje in en een lekkere kabeljauw, en vis om te wokken. Ook hadden we daar kibbeling mogen proeven, die gebakken is in arachide olie een plantaardige olie, die weinig verzadigde vetzuren bevat. Mocht je een keer in Waalwijk zijn dan is deze viswinkel echt een aanrader! Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid Ron en Tamara!

Tot volgende week!

Groetjes Joyce.

Sponsors-overzicht-Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen