[Blog] De Afvalrace Heusden: griepje weerhoudt Joyce er niet van om te sporten

Foto: Pixabay

Vorige week heb ik het ook moeten ondervinden dat ik niet helemaal fit was. Mijn dochter was al heel de week thuis van school met een hardnekkig griepvirus maar nu was ik ook aan de beurt. Desondanks ben ik wel weer bijna iedere dag wezen sporten want dat moet dan wel van mezelf!

Carnaval is ook weer in ons land maar daar heb ik gelukkig weinig last van! Vrijdagochtend is het altijd carnaval op school bij mijn dochter, daar help ik dan wel mee en verder hou ik me eigenlijk wel gedeisd! Vandaag was het de bedoeling om de optocht in Oeteldonk te bezoeken met mijn gezin maar dat ging vanwege de storm helaas niet door. Verder hou ik me wel gedeisd.

Ik heb er dan ook niet veel last van dat ik moeite krijg om me aan mijn voedingsschema te houden en het sporten gaat voor mij ook bijna iedere dag gewoon door. Afgelopen vrijdag heb ik weer lekker gebokst en ik heb nu zelf handschoenen aangeschaft omdat ik het echt wel vaker wil gaan doen.

Steeds meer mensen en vrienden uit mijn omgeving geven aan dat ze bij de finale van de Afvalrace zullen zijn wat natuurlijk erg fijn en leuk is! Ik ben dan ook heel benieuwd hoe het allemaal zal verlopen deze dag. We zullen zien!

Tot volgende week!

Groetjes,
Joyce.

Sponsors-overzicht-Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen