HBT zoekt Engels en Duits sprekende gidsen

Foto:

Hoewel het Jheronimus Bosch jaar nog maar net van start is gegaan, lijkt ook de gemeente Heusden hiervan de vruchten te gaan plukken.

Duitse en Amerikaanse reisorganisaties hebben de weg gevonden naar het Heusdens Buro voor Toerisme (HBT) en nemen de rondleidingen in de Loonse en Drunense Duinen en de vestingstad Heusden gretig af. Dit is het resultaat van een samenwerking die het HBT in 2015 is aangegaan met VisitBrabant en VVV ’s Hertogenbosch. Vorig jaar kwamen de reisorganisaties op ‘site-inspection’ en werden zichtbaar verrast door het aanbod. Nu is de beurt aan hun gasten.

De rondleidingen in het Nationaal Park worden verzorgd door IVN Brabant. De rondleidingen in het vestingstadje door gidsen van het HBT. Momenteel zijn er achttien gidsen in dienst bij het HBT. Gelet op het aantal te verwachten rondleidingen, is uitbreiding van het aantal gidsen gewenst. HBT is met name op zoek naar Engels en Duits sprekende gidsen. Geïnteresseerden kunnen zich melden via [email protected] of 0416-662100.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen