Mini cursus dansen.. met dingen voor kinderen van 4-7 jaar

Foto: De Aleph

Zoals de titel al verklapt, gaan we in deze mini cursus dansen…met dingen! Met waaiers, sluiers, dansstokjes, hoepels, ballen…vol fantasie en vooral met heel veel plezier ontdekken hoe je op speelse wijze attributen kunt gebruiken om jouw eigen dans extra speciaal te maken!

Voor kinderen van 4-7 jaar.

Kom verkleed!
Danskleding is niet nodig, je mag elke week verkleed naar de les komen in je mooiste (verkleed)kleren. De les wordt gegeven door Gonda Vrieling en start op woensdag 1 juni, bij voldoende inschrijvingen. De workshop van  6 lessen kost € 29,- en wordt gegeven van 13.30-14.15 uur in de danszaal van de Aleph, Grotestraat 65 in Drunen. Inschrijven kan via: [email protected]

Aleph Tea Time
Ook nodigen we je uit om op de open dag, de Aleph Tea Time, op zondag 29 mei te komen kennismaken met dansjuf Gonda en haar echte sprookjespaard Sproet (www.sproet.nu). Zij zijn dan 2x een half uur aanwezig (tijd) voor een ‘meet and greet’ en Sproet zal een paar van zijn mooiste kunstjes demonstreren. Tijdens de opendag zijn er nog meer leuke activiteiten voor jong en oud.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen