Nieuwkuijk VR1 wint kampioenswedstrijd

Afgelopen maandag vond dé beslissingswedstrijd plaats tussen Nieuwkuijk VR1 en Haarsteeg VR2. Voor beide teams waren er veel supporters aanwezig. De spanning en de zenuwen waren bij beide teams goed zichtbaar.

Het tegendoelpunt voor Nieuwkuijk viel rond de 20e minuut. Deze werd er door de spits van Haarsteeg zeer mooi ingeschoten. Gelukkig wist Nieuwkuijk nog voor de rust te scoren. Door middel van een mooie vrije trap gingen we nu met 1-1 de rust in. De 2e helft begonnen Nieuwkuijk erg sterk en wist dan ook al snel op voorsprong te komen. De stand was nu pas 1-2 dus de wedstrijd kon nog alle kanten op gaan. Maar al snel daarna werd de voorsprong verder vergroot. Vanuit een corner werd de bal er mooi ingekopt. Door een handsbal in de 16 kreeg Haarsteeg een penalty. Om weer terug te komen in de wedstrijd moest Haarsteeg deze kans benutten. Maar deze penalty werd druim over geschoten. Met nog maar een kwartier was de wedstrijd gespeeld en ook Haarsteeg wist dit Niemand had verwacht dat de eindscore 1-4 zou worden. Normaal zijn beide teams erg aan elkaar gewaagd, maar nu was Nieuwkuijk de sterkere partij en heeft dus verdiend gewonnen. Het was een zeer sportieve wedstrijd waar iedereen van heeft genoten. Met de platte kar gingen de kampioenen weer richting Nieuwkuijk. De overwinning werd tot in de late uurtjes gevierd.