Langstraat by Night – Een belevenis die u niet wilt missen!

Foto: Rabobank de Langstraat

Om de opening van het nieuwe hoofdkantoor van Rabobank De Langstraat aan de Taxandriaweg 8 in Waalwijk te vieren nodigen wij alle inwoners van de Langstraat met veel plezier uit voor de unieke show Langstraat by Night op het Raadhuisplein in Waalwijk.

Tijdens deze bijzondere show komt de Langstraat tot leven door middel van videomapping (een spectaculaire lichtshow) en live entertainment. Een belevenis die u niet wilt missen!

De show is elke avond gratis toegankelijk voor publiek. Na de show van ongeveer 15 minuten bent u van harte welkom om het nieuwe hoofdkantoor van Rabobank De Langstraat te bekijken onder het genot van een drankje en iets lekkers.

Showtijden 
Dinsdag 14 februari 20.30 uur
Woensdag 15 februari 18.30 uur en 20.30 uur
Donderdag 16 februari 18.30 uur en 20.30 uur
Vrijdag 17 februari 18.30 uur, 20.30 uur en 22.30 uur met aansluitend een jongerenfeest in samenwerking met Jongerencentrum De Tavenu.

Bereikbaarheid
Inwoners uit Drunen, Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer, Waspik, ’s Gravenmoer, Elshout en Sprang-Capelle kunnen gebruik maken van de speciale Langstraat by Night-bussen. Wilt u gebruik maken van de bus? Meld u dan aan via www.langstraatbynight.nl. Hier vindt u ook de opstaptijden en -locaties in uw woonplaats.

Komt u op eigen gelegenheid met de auto? Er is parkeergelegenheid op het parkeerterrein naast het gemeentehuis aan de Taxandriaweg 4 in Waalwijk. Op dit parkeerterrein kunt u na 18:00 uur gratis parkeren.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen