Autobedrijf van de Wouw zoekt junior verkoper

Foto: v.d. Wouw Waalwijk

Autobedrijf van de Wouw uit Waalwijk zoekt per direct een junior verkoper.

Functie omschrijving Junior verkoper
Als verkoopadviseur treed je op als vertegenwoordiger van ons bedrijf en onze merken. Tevens draag je zorg voor het deskundig begeleiden, informeren en adviseren van potentiële en bestaande klanten. Je speelt proactief in op de wensen en behoeften van de klant en bent gedreven in het presenteren van ons merk. Je overziet het gehele verkoopproces van het eerste klantcontact tot en met de aflevering en de instructie van de auto en houdt toezicht op een vlotte doorgang. Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en hebt oog voor de lange termijn relatie. Tevens sta je de klanten te woord voor de huur en shortlease van personen of bedrijfswagens. Klantvriendelijk en servicegerichtheid zijn bij jou vanzelfsprekend. We zoeken een communicatief supertalent die, net als ons merk, garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Functie eisen

< Klantvriendelijk
< Servicegericht
< Communicatief
< Commercieel
< Gedreven
< Inlevingsvermogen
< Zelfstandig
< Overtuigingskracht
< Proactief en collegiaal

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, een heel leuk team met enthousiaste collega’s en de gelegenheid om trainingen en opleidingen te volgen.

Bedrijfsprofiel
Autobedrijf van de Wouw is al meer dan 45 jaar een begrip in de regio Waalwijk en omstreken. Sinds 1983 dealer van Mitsubishi en sinds 1997 dealer van Hyundai. Verder zijn wij actief in de huur of shortlease van personen en bedrijfswagens via de landelijk franchiseformule Autohopper. Wij streven continue naar een hoge klanttevredenheid waardoor wij een zeer trouwe klantenkring hebben.

Contact
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Marcel van de Wouw op 06 53895268. Je sollicitatiebrief voorzien van CV kun je per e-mail sturen naar: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen