Koninklijke onderscheiding voor Ad van Kessel uit Vlijmen

Foto: Gemeente Heusden

Burgemeester Jan Hamming heeft Ad van Kessel Koninklijk onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Ad van Kessel uit Vlijmen is dagelijks op pad om als getalenteerd vrijwilliger nieuwsfoto’s te maken. De voormalige huis-aan-huisbladen De Vlijmscherper en De Scherper en anno 2017 de digitale krant HalloHeusden maken dankbaar gebruik van zijn diensten.

Bij alle evenementen van enig nieuwswaarde is hij met zijn camera actief aanwezig ; niet als professionele persfotograaf, maar als zeer getalenteerd vrijwilliger die zijn vrije tijd en zijn talenten beschikbaar stelt aan de gemeenschap van Heusden. Wielerwedstrijden op De Heuvelen in Nieuwkuijk, tentoonstellingen, openingen van winkels en/of nieuwbouwterreinen, persoonlijke interviews, decoraties, etc. etc.

Meer dan 45 jaren is hij dagelijks onderweg om verhalen met zijn foto’s de illustreren. Niet alleen journalistieke verhalen, maar ook heel veel sportevenementen – en dan m.n. wielersportevenementen – zijn door hem op de gevoelige plaat vastgelegd. Mede dankzij zijn tomeloze inzet is het uniek rijk-geïllusteerd naslagwerk Het Rijke Vlijmense Wielerleven ontstaan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen