Jong Nederland zoekt vrijwilligers

Foto: Jong Nederland Drunen

Vind je het leuk om met kinderen te werken? Of een website te bouwen en beheren? Of wil je alleen  af en toe hand- en spandiensten verrichten? Dan zijn is Jong Nederland op zoek naar jou!

Jong Nederland is een dynamische jeugdvereniging met veel ambities. Op dit moment hebben wij extra vrijwilligers nodig om die ambities waar te kunnen maken
en ons op verschillende wijze ondersteunen.
Wij zijn op zoek naar:
•       Leiding voor de vrijdagavond
•       Leiding voor zaterdagmiddag
•       Website bouwer en beheerder
•       Vrijwilligers voor diverse hand en spandiensten
Als je 17 jaar of ouder bent en het leuk vindt om kinderen te begeleiden bij activiteiten, is leiding worden bij Jong Nederland echt iets voor jou. Eenmaal per week is er een groepsbijeenkomst voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen, variërend van 4 tot 17 jaar. Hiervoor zijn wij op zoek naar extra leiding. Op vrijdagavond zijn de bijeenkomsten van de oudste kinderen tussen 19.00u en 21.30u. Op zaterdagmiddag zijn de kleintjes aan de beurt van 14.00u tot 16.00u. Je zorgt er samen met de andere leiding van je groep voor dat er elke week een leuk programma is voor de kinderen. In overleg met jou kijken we bij welke leeftijdsgroep jij het beste leiding kunt worden.


Onlangs is er een nieuwe huisstijl gemaakt voor Jong Nederland. Ook is er een ontwerp gemaakt voor een nieuwe website. We zijn op zoek naar iemand die een nieuwe website kan bouwen in deze huisstijl en daarna wil beheren. Naast de reguliere groepsbijeenkomsten organiseert Jong Nederland regelmatig extra activiteiten waar ook niet-leden aan deel kunnen nemen. Hiervoor zijn wij op zoek naar mensen die ons op afroep af en toe willen ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een keer een speurtocht uitzetten, posters ophangen of spullen klaarzetten en weer mee opruimen. Ook zijn wij blij met mensen die klusjes in en rond het clubhuis willen doen of die een keer mee willen collecteren.
Dus lijkt het je leuk om actief bezig te zijn als vrijwilliger bij onze club en wil je de mogelijkheden verder bespreken? Dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met Peter Vennings, voorzitter 06 – 43858099 of via [email protected] .
Uiteraard ben je ook van harte welkom om een keer te komen kijken op vrijdagavond of zaterdagmiddag.
Kijk eens op: www.jongnederlanddrunen.nl of www.facebook.com/jndrunen  om een idee te krijgen wat we allemaal doen

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen