Efkes Buurten zoekt presentatoren

Foto: HTR Media

Klets jij graag? En ben je niet bang over de meest uiteenlopende onderwerpen te praten? Het radioprogramma Efkes Buurten bestaat dit jaar 10 jaar.

Om de continuïteit van dit format voor 50+ers te waarborgen, is Efkes Buurten  op zoek naar vrijwilligers die in wisselende samenstelling één (soms twee) keer in de maand het team van presentatoren willen komen versterken. Het programma is iedere donderdag live van 10.00 tot 12.00 uur te horen op HTR. Ervaring is niet vereist, een gezonde dosis belangstelling voor de maatschappij en veel enthousiasme zijn daarentegen een must! Je werkt zelfstandig in een bestaand team en je hebt veel vrijheid om zelf je onderwerpen te bepalen en de gasten uit te nodigen voor het programma.

Behalve presentatoren is Efkes Buurten ook per direct op zoek naar nieuwe technici die aan de knoppen willen zitten! Tussen de gesprekken door zorgt de technicus ervoor dat er passende muziek gedraaid wordt. Hiervoor is enige ICT ervaring wel wenselijk.

Kom jij het team versterken? Of wil je eerst nog wat meer informatie voor je de knoop doorhakt? Mail naar [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen