Belangrijke wedstrijd voor vv Nieuwkuijk

Foto: vv Nieuwkuijk

Zondag komen alle Heusdense voetbalclubs weer aan de aftrap in competitieverband.

Nieuwkuijk speelt zondag een belangrijke wedstrijd tegen Wilhelmina uit Den Bosch. Zowel de thuisclub als Wilhelmina hebben nog geen punt behaald na vier wedstrijden. De wedstrijd begint om 14.30 uur.
RKDVC speelt thuis tegen Schijndel en hoopt zijn eerste thuisoverwinning te behalen. Schijndel zit in een sportieve dip door al diverse degradaties op rij en hoopt dit jaar weer een stabiele club te worden. Bij winst van de Drunenaren kan er weer naar boven worden gekeken en zodoende weer gaan doen voor de bovenste plaatsen.
Haarsteeg krijgt bezoek van het verrassend goed spelende Zwaluw VFC uit Vught. Haarsteeg won pas één wedstrijd en staat op de ranglijst op een tiende plaats. Voor Haarsteeg de taak om de drie punten thuis te pakken en zodoende weer in de middenmoot terecht te komen.
Vlijmense Boys dat vorige week zijn eerste wedstrijd won gaat op bezoek naar Boxtel. Het speelt daar tegen ODC dat zijn laatste drie wedstrijden wist te winnen. Kan Vlijmense Boys na de overwinning van vorige week opnieuw een overwinning pakken?

In de 4e klasse gaat SC Elshout op bezoek bij nummer zes Jong Brabant in Berkel Enschot. De ploeg uit Elshout is goed op dreef en het heeft vizier  tot nu toe op scherp staan. na vier wedstrijden scoorde de ploeg al 16 maal. Bij winst blijft SC Elshout in de top drie en doet volop mee in deze klasse.
HHC ’09 speelt thuis tegen Audacia uit Moergestel. HHC ’09 heeft uit drie duels vier punten en bij winst blijft het degradatiespook in ieder geval weg.

In de 5e klasse gaat FC Drunen naar Tilburg en speelt daar een lastige uitwedstrijd  tegen SVG. FC Drunen wacht nog op zijn eerste overwinning in deze competitie, vorige week werd het eerste punt behaald na twee eerdere nederlagen.

Programma zondag 22 oktober
14.30 uur vv Nieuwkuijk – Wilhelmina
14.30 uur RKDVC – Schijndel/De Wit
14.30 uur Haarsteeg – Zwaluw VFC
14.30 uur ODC – Vlijmense Boys
14.30 uur Jong Brabant -SC Elshout
14.30 uur HHC ’09 – Audacia
14.30 uur SVG – FC Drunen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen