Action heeft winkel in Vlijmen geopend

Foto: Action

Op vrijdag 10 november is de Action winkel in Vlijmen geopend. In 1993 opende Action haar allereerste winkel in Enkhuizen. Inmiddels is Action een snelgroeiend, internationaal bedrijf met meer dan 1000 winkels in 7 landen.

De reden dat Action een winkel heeft geopend aan plein 11 in Vlijmen heeft te maken met de grootte van de winkel, de parkeergelegenheid en het huidige winkelaanbod in de omgeving. Rayonleider Karel Oitmann vertelt: ‘Met de opening van deze winkel hopen we ook de mensen in Vlijmen en omgeving te verblijden met ons verrassende en brede assortiment tegen lage prijzen. Wij verkopen meer dan 6.000 verschillende producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. Wij verkopen veel A-merken en huismerken. Tevens zijn wij heel blij dat deze winkel vlak voor de feestdagen opengaat. Onze Sinterklaas- en kerstartikelen maken het nu extra feestelijk om te komen winkelen.’

Deze nieuwe winkel betekent ook werkgelegenheid, er werken zo’n 35 Action medewerkers. Ze zijn nog op zoek naar vulploegmedewerkers voor in de avond. Je kunt solliciteren via de website: www.werkenbijaction.nl.

Openingstijden:
Maandag – donderdag 09.00-18.00
Vrijdag 09.00-20.00
Zaterdag 09.00-17.00

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen