21 en 22 april 2018 SamenLoop voor Hoop

Op 21-22 april 2018 wordt de tweede SamenLoop voor Hoop gemeente Heusden georganiseerd op Wielerbaan de Heuvelen in Nieuwkuijk. De 24 uurs wandelestafette ism KWF kankerbestrijding, waarbij zoveel mogelijk mensen er alles aan doen om met zijn allen voor hetzelfde doel de saamhorigheid hoogtij te laten vieren.

De strijd tegen kanker aan gaan door daadwerkelijk wat te kunnen doen, wie wil dat nou niet? Er wordt geld verzameld om onderzoeken te kunnen doen om van kanker ooit een chronische ziekte te maken ipv een dodelijke. De teams, de vrijwilligers, de sponsors…we laten de Eregasten (de mensen die kanker hebben of hebben gehad) zien dat ze er niet alleen voor staan, maar dat we met zijn allen achter ze staan en er alles aan willen doen om ze te helpen. Deze Eregasten hebben dan ook een speciaal plekje binnen de SamenLoop en worden gedurende deze 24 uur verwend. Gewoon omdat ze dat kei en kei hard verdienen. Zij en een naaste, want kanker krijg je helaas niet alleen….

De teams worden gevormd door vrienden, collega’s, vrienden, buren, sportmaatjes het kan van alles zijn. Wil je ook een team vormen schrijf je dan in op de website. Op dinsdag 28 november zal de eerste informatie avond worden gehouden op BS ‘t Kompas in Nieuwkuijk om 20.00 uur. Twijfel je nog of heb je vragen kom dan ook, de organisatie wil graag helpen en je vragen beantwoorden.
Zou jij misschien 1 van onze Eregasten willen zijn? Ook dan kan je je op onze website inschrijven. Eregasten van de vorige SamenLoop zijn ook weer van harte welkom. Zij weten wat een fijn gevoel het geeft te zien, dat zoveel mensen achter je staan, er voor je willen zijn, het deze 24 uur letterlijk donker zien worden en weer licht, gewoon echt met je mee leven. En alle verwennerij die daar dan nog eens bijkomt…Laat je anders eens informeren. Je kan via de website contact met ons opnemen.
Of misschien zou jij als vrijwilliger wel je steentje bij willen dragen! We hebben er veel nodig…heel veel! Dus twijfel dan niet en schrijf je in op onze website om op deze manier ook mee te vechten tegen kanker.
Dan rest mij nog 1 dingetje te melden…de Kaarsenzakken…herinneren jullie je al die Kaarsenzakken nog van de vorige keer? De zakken met allerlei persoonlijke boodschappen, gedichtjes, tekeningen, foto’s etc voor al diegenen die we een warm hart toedragen. Bijna 2500 Kaarsenzakken stonden er langs de route! Tijdens de emotionele maar o zo mooie kaarsenceremonie werd het donker en lichtten alleen alle kaarsjes het parcours op. Zoveel mooie lichtjes in die donkere nacht…zooo mooi!
De Kaarsenzakken kosten 5 euro en kunnen worden verkregen en ingeleverd bij de deelnemende teams, het Thomashuis in Nieuwkuijk, op de info avonden en bij diverse verkoop punten binnen de gemeente.
De organisatie hoopt iedereen op 28 november a.s. op de eerste Team informatie avond te zien.

inschrijven kan  op www.samenloopvoorhoop.nl/heusden. Voor zowel teams, eregasten, vrijwilligers als sponsors.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen