Haarsteeg pakt drie punten

Haarsteeg, RKDVC en HHC’09 pakte dit weekend de volle buit.

Haarsteeg won weer eens een wedstrijd mede door een doelpunt in de eerste minuut van Björn van den Wildenberg. Tegenstander Schijndel kwam toch weer terug in de wedstrijd maar deze keer waren het Sebastiaan van Bakel en Rick van de Griendt die de 3-1 eindstand op het scorebord zetten. RKDVC won in de derby van Vlijmense Boys met 2-0 door doelpunten van Abdel Yachou en Ingmar Voorhaar. na ruim een half uur kwam RKDVC op voorsprong nadat Vlijmense Boys wat kansen had gekregen. Na de geen  rust kon Vlijmense Boys niets meer terug doen en neemt RKDVC ook de leiding in de Willy Naessens Derby Cup.
De wedstrijd Nieuwkuijk tegen FC Engelen werd afgelast.

In de vierde klasse is HHC ’09 met een opmars bezig en is geklommen naar de 5e plaats op de ranglijst. Nu won HHC ’09 de thuiswedstrijd tegen Chaam. Bij rust was het 1-0 voor de ploeg van Eugene van der Heijden door een eigen doelpunt. Na rust zorgden Deniz Alkan en zijn broer Nafis Alkan voor de verdiende 3-0 overwinning.
SC Elshout verloor in Diessen met 1-0 van RKDSV en is afgezakt inmiddels naar de negende plaats. Opnieuw waren er veel kansen voor de mannen uit Elshout maar er werd niet gescoord. In de tweede helft deed dat RKDSV wel en bleven de punten in Diessen.

FC Drunen kreeg een pak slaag in Gemonde van Irene. Er werd met 7-2 verloren mede door de vele blessures van enkele dragende spelers. Het positieve was dat de jonge gasten van de B jeugd het aardig hebben gedaan in deze wedstrijd. Door de overwinning van OVV 67 staat FC Drunen nu laatste in de vijfde klasse.