Sportieve afsluiting van het jaar met Zwem4daagse Vlijmen

Foto: St De Schroef

Wilt u het jaar 2017 op een sportieve manier afsluiten? Zwemvereniging AquAmigos organiseert, in samenwerking met Stichting de Schroef, de Zwem4daagse Vlijmen.

Dit zwemfestijn voor jong en oud vindt plaats in zwembad Die Heygrave in Vlijmen. Van 27 tot en met 30 december kan iedereen met minimaal zwemdiploma A meedoen! Inschrijven kan via de website www.aquamigos.nl of www.zwem4daagse.nl.

 Tijdens de Zwem4daagse kunt u elke dag tussen 17:30 en 20:00 uur een afstand naar keuze zwemmen: 250, 500, 1000 of 1500 meter. U zwemt iedere dag dezelfde afstand. Ook kunt u deelnemen aan diverse clinics: snorkelen, zwemmend redden en aquajoggen. Op zaterdag wordt in samenwerking met duikvereniging Amicus Aquae een clinic duiken aangeboden.

Deelname aan de Zwem4daagse kost € 7,50 per deelnemer. Mensen in het bezit van een Heusdenpas kunnen voor de helft van het inschrijfgeld deelnemen. Iedere dag zorgt de zwemvereniging voor een lekkere versnapering voor iedere deelnemer. De Zwem4daagse komt mede tot stand door de belangrijke sponsoren Hago, de schoonmakers van Nederland, sportcentrum Total Fit Vlijmen en Groente- en Fruithandel Van de Sande. Meer informatie op www.aquamigos.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen