VVD Heusden gaat voor #DOEN!

Foto: Thom Blankers

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de partij is het verkiezingsprogramma voor gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart gepresenteerd. Lijsttrekker Thom Blankers ontving met een big smile het programma waarmee het VVD team aan de slag gaat.

Al eerder werd bekend dat voor de lokale VVD veiligheid en gezonde gemeente financiën belangrijke speerpunten zijn. Thom Blankers verteld: “Op het gebied van veiligheid willen we dat Heusden blijft doorpakken in de bestrijding van (drugs)criminaliteit. We moeten hier niet wegkijken met zijn allen maar dit blijven benoemen en aanpakken”.

Op het gebied van financiën is er de afgelopen vier jaar hard gewerkt. Daardoor is het gelukt om de risico’s voor de gemeente te verkleinen en daarnaast de lokale lasten (zoals de OZB) laag te houden. “We staan er nu weer gezonder voor dus is het ook weer mogelijk om verstandig te investeren in de toekomst’ verteld Thom.

Andere thema’s in het verkiezingsprogramma van de Heusdense VVD zijn onder andere Duurzaamheid, Ondernemen en Verkeer. Het verkiezingsprogramma, dat als naam #DOEN! Heeft mee gekregen, is te vinden op www.heusden.vvd.nl.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen