Hoe gezond bent u eigenlijk?

Foto: Google Streetview

De bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Onder de noemer van KennisMakers geeft de bibliotheek een podium aan mensen met een specifieke kennis of bijzondere passie.

Arno en Patricia van den Meerakker van Praktijk van den Meerakker en Mindpowerhealth uit Drunen begeleiden al meer dan twaalf jaar volwassenen en kinderen om hun gezondheid te verbeteren, en (top) sporters en ondernemers om hun prestaties te optimaliseren.

We lijken geaccepteerd te hebben dat;
Ons voedsel nog maar een fractie bevat van de voedingswaarde ten opzichte van 20 jaar geleden.
Ouderdom altijd met gebreken komt en steeds meer mensen tussen hun 20ste en 30ste een chronische klacht hebben.
We meer van onze auto, smartphone, computer, enz. weten dan van onze voeding en ons lichaam.
Leerlingen in toenemende mate meer last lijken te hebben van allerlei neurologische aandoeningen als ADD, ADHD, Dyslexie, Autisme, etc.

Arno en Patricia van den Meerakker ontdekten dat bij het in balans brengen van mensen het complete welzijn wordt verbeterd. Hierbij maken zij onder andere gebruik van de positieve effecten van omega 3. Samen met Marc van Lokven willen ze hier meer bekendheid aan geven. Marc kan op een boeiende wijze verbanden leggen tussen ziekte en stress, depressies, bewegingsarmoede, en voedingsproblemen. Hij verstaat de kunst om dit te vertalen naar begrijpelijke taal met de nodige humor zodat de toehoorder er direct mee aan de slag kan.

U kunt zich aan melden via [email protected] o.v.v. Lezing Gezondheid. http://mindpowerhealth.nl/

Maandag 26 februari om 19.30 uur Bibliotheek Drunen Toegang gratis

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen