Op zoek naar een bruidssuite?

Foto: B&B Bed&Brood&Zo

B&B Bed & Brood& Zo biedt een prachtig bruidsarrangement aan  voor de nodige extra’s die van uw huwelijksnacht een speciaal moment maken. De B&B ligt om de hoek bij de twee Heusdense trouwlocaties namelijk  Het Gouverneurshuis, en het Gemeentehuis

B&B Bed & Brood& Zo beschikt over twee luxe kamers in het hart van de vesting in het middeleeuwse Heusden.Je vindt in een rustige, authentieke Heusdense straat, van waaruit je alle historische bezienswaardigheden van dit stadje op loopafstand kunt vinden!

De kamer heeft  twee comfortabele elektrische bedden. Verbonden aan elke kamer, tref je een privé luxe-badkamer met een inloop-regendouche, een toilet en een wasbak aan. Het lenen van badjassen is mogelijk en gratis. Ook het gebruik van WiFi is gratis. Op je kamer kun je genieten van Illycafé of een kopje thee zetten met een snelkoker. De arrangementen zijn inclusief hapje en sapje.

Het huis is gebouwd in het jaar 1619 en het is onlangs, in 2016, verbouwd tot een stijlvolle, karakteristieke, luxe en moderne woning, met behoud van mooie, oude en sfeervolle details.

Voor meer informatie
B&B Bed & Brood& Zo
Wittebroodstraat 14
5256 EG Heusden vesting
Tel. 06-16379005
www.bedandbreakfastheusden.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen