Soeterboek & Partners is op zoek naar talenten!

Foto: Soeterboek & Partners

Bij Soeterboek & Partners ontzorgen we u in het gehele administratieve proces van uw (startende) onderneming. Onze medewerkers beschikken over de laatste vakkennis en denken graag met u mee.

Wij zijn op zoek naar talenten!
Wil jij deel uitmaken van een enthousiast en slagvaardig team waarbinnen je een rol bekleedt als junior assistent-accountant of als senior assistent-accountant? Wij zijn op zoek naar toegewijde collega’s die ons team in Kaatsheuvel komen versterken! Ons doel is om samen te werken aan een langdurige relatie zodat je kunt meebouwen aan de toekomst van ons kantoor.

Junior assistent-accountant
Wat verwachten we van jou?
een afgeronde HBO opleiding (zoals bedrijfseconomie of accountancy)
32 tot 38 uur per week beschikbaar

Functieomschrijving
Je werkzaamheden bestaan uit het verwerken van administraties, opstellen van jaarrekeningen, tussentijdse rapportages en je verzorgt diverse soorten fiscale aangiften (OB, IB en VPB) voor onze cliënten.

Senior assistent-accountant
Wat verwachten we van jou?
ervaring is een pré
een afgeronde HBO opleiding (zoals bedrijfseconomie of accountancy)
32 tot 38 uur per week beschikbaar

Functieomschrijving
Je werkzaamheden bestaan uit relatiebeheer, het verwerken van administraties, opstellen van jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, het verzorgen van diverse soorten fiscale aangiften (OB, IB en VPB) en je adviseert onze cliënten.

Solliciteren!
Spreekt dit alles je aan? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren naar de functie junior assistent-accountant of senior assistent-accountant.
Stuur je sollicitatiebrief en CV naar: [email protected] en wellicht word jij ons nieuwe talent!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen