SC Elshout wint met 3-1 tegen ‘d’n bovenste’

Tegen ‘d’n bovenste’ stond zondag op het programma. In het achterhoofd nog de uitwedstrijd, daar werd met 2-1 verloren.

In het begin is er evenwicht, kleine kansjes over en weer, aftasten, qua veld en scheidsrechter. Maar daar is de openingstreffer van Thijs Lommers  in de 21e minuut. Elshout blijft drukken en heel verrassend tegen de verwachting in maakt OVC 1-1. Daarna een aantal blessures bij SC Elshout, Thijs Lommers wordt vervangen door Dion en Jochem door Wessel van Delft. Die maakt als A-junior zijn debuut in het eerste! Supporters houden hun hart vast, maar onterecht, vlak voor rust scoort Thom van Delft een heel belangrijk doelpunt, met 2-1 gaan de rust in.

De tweede helft begint met een aanvallend OVC maar Sam houdt het doel schoon. Het blijft voorlopig 2-1 en OVC begint serieus te drukken. De ommekeer komt als Sven in het strafschopgebied onderuit wordt gehaald. De penalty wordt genomen door koele Stan, 3-1! De sfeer wordt grimmiger maar de scheidsrechter houdt de boel overeind. Eindstand 3-1, en dat tegen d’n bovenste!

SC Elshout staat weer op de 4e plaats, helaas zijn er wel 3 spelers geblesseerd uitgevallen, laten we hopen dat het allemaal mee valt en dat er niemand langdurig uit valt. Wel erg mooi om te zien dat de jongere generatie feilloos kan invallen.