Heusdense lijsttrekkers in debat bij HTR

Foto: HTR Media

Vanaf woensdag 14 maart zendt de Heusdense Televisie en Radio Stichting (HTR) drie afleveringen uit van een serie rondom de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Presentator Leo Swaans praat met alle negen lijsttrekkers. In uitzending 1 zijn lijsttrekker Mart van de Poel (Heusden Een), Thom Blankers (VVD) en Aart-Jan Gorter (D66) te gast in de HTR studio. In uitzending 2 kruisen Martijn van Esch (DMP Heusden), Jos Levink (CDA) en Frits ten Cate (Groen Links) de degens. In uitzending 3 komen Caspar van den Brandt (Gemeentebelangen), Frans van der Lee (Heusden Transparant) en Ronald Heesbeen (Partij van de Arbeid) aan het woord.

Swaans spreekt met hen over diverse onderwerpen uit de verkiezingsprogramma’s van de lokale partijen, maar ook komt er een korte terugblik op de huidige regeringsperiode in Heusden. Tot slot wagen de lijsttrekkers zich aan een persoonlijke prognose over de te behalen zetels op 21 maart.

De eerste HTR-uitzending van Lijsttrekkers in debat op Ziggokanaal 42 is op woensdag 14 maart vanaf 19.00 uur. De tweede uitzending is op donderdag 15 maart om 19.00 uur en de derde op vrijdag 16 maart vanaf 19.15 uur, na de uitzending van Het Streekarchief. Daarna zullen de drie afleveringen met enige regelmaat op HTR te zien zijn tot aan de verkiezingen van 21 maart aanstaande.

Meer informatie op de site van HTR www.htrmedia.nl, waar ook via ‘uitzending gemist’ deze afleveringen bekeken kunnen worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen