Turnen dameswedstrijd in Die Heygrave in Vlijmen

Foto: Inion

Op zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018i zit die Heygrave vol met turnliefhebbers.

Gymnastiekvereniging Inion organiseert in samenwerking met Regio Zuid-West Nederland van de KNGU op zaterdag 24 en zondag 25 maart een 2 daagse turnwedstrijd in Die Heygrave in Vlijmen. Die Heygrave wordt omgebouwd tot een groot turnarena, waar ruim 400 turnsters gebruik van gaan maken.

Deze turnsters komen uit de hele regio Zuid-West Nederland, deze loopt van Zeeland tot Heusden.

Op zaterdag mogen de turnsters uit de divisie 4 en D niveaus hun tweede kwalificatiewedstrijd turnen. Daarna wordt bekend gemaakt wie in de regiofinale staan. Zaterdag vanaf 16.30 uur turnen de dames uit divisie 3 en N3 hun toestelfinales. Dit wordt een spannende wedstrijd met veel medailles.

Op zondag volgt nog voor de dames uit divisie 4 ,6 en D niveaus een tweede kwalificatie. Ook zij kunnen doorstromen naar de regiofinales.

In dit weekend mogen ook bijna alle turnsters van Inion aan de wedstrijd deelnemen. Aan een wedstrijd deelnemen blijft altijd spannend, maar vooral gezellig. Alle turnsters van Inion en hun ouders dragen hun steentje bij in de organisatie.

De wedstrijd begint beide dagen om 8.30 uur. De entree is € 3,50 voor volwassenen en € 2,00 voor kinderen tot 12 jaar. Op inion.nl vindt u het programma.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen