Fotografie zit bij Arna Schoemans in de genen

Foto: Arna Schoemans

Iedere fotograaf heeft een eigen signatuur, een soort handtekening op beeld. Arna Schoemans heeft dat als geen ander. Zij heeft dat aangevuld met een gezonde dosis inlevingsvermogen. Daarmee weet zij dat ene moment kraakhelder vast te leggen in zowel de studio als op locatie.

Aan de Grotestraat In Drunen is er een studio met voldoende ruimte voor het maken van gedetailleerde portretten voor familiefotografie, babyportretten of zakelijke foto’s. Tevens kunt u terecht voor een mooie (maat) lijst, een wettelijke pasfoto, een uitgesneden passe-partout, afdrukken van foto’s in verschillende maten of leuke cadeaubon.

“Ik houd van het pure in de mens, die ene emotie op dat ene ogenblik, zonder die lach of traan in scene te hebben gezet”, zegt Arna “Daarom vraag ik nooit om een pose aan te nemen. Wees op je gemak, dan straal je meer ontspanning uit. Zoeken naar wensen van mensen, dat kan alleen door open met elkaar in gesprek te gaan.”  Arna steekt hier samen met de klant tijd en energie in, om vervolgens dan pas de camera te gebruiken.

Ook voor bedrijfsreportages, kinderfeestjes, evenementen en bruidsreportages ben je bij Arna Schoemans op het goede adres.

Openingstijden:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 – 12.00 uur
dinsdagavond 18.00 -20.00 uur
vrijdag, zaterdag en andere momenten van de week op afspraak

Fotostudio Arna Schoemans
Grotestraat 219b Drunen
Tel: 06-12855167
email: [email protected] (link)
www.arnaschoemans.nl (link)

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen