Er kan gestemd worden

Foto: Gemeente Heusden

In 2018 hebben we geen Dromen. Doen. Heusden.- dag maar vieren we zeven eeuwen aan hoogtepunten in Heusden. Dit vieren we in het jubileumjaar Heusden700. Het is een jaar waarin we stilstaan bij de rijke geschiedenis van Heusden.

Er is een prachtig feestprogramma samengesteld door de Heusdenaren zelf. Tijdens verschillende evenementen die plaatsvinden in het kader van Heusden700 reiken we de awards voor Doener, Droom en Heusdenaar van het jaar 2017 uit.

Stemmen
De kandidaten voor De Droom, De Doeners in de categorieën Sporter, Vrijwilliger en Ondernemer en De Heusdenaar van 2017 zijn bekend! Je kunt van 26 maart tot 15 april per categorie een keer je stem uitbrengen via dit stemformulier.

En de winnaars zijn…
De winnaars van de Dromen. Doen. Heusden. -awards worden bekend gemaakt tijdens verschillende evenementen die plaats vinden in het kader van Heusden700. Op 21 april tijdens de SamenLoop voor Hoop reiken we de awards uit voor vrijwilliger en sporter van 2017. Op 8 en 9 juni tijdens Ongehoord reiken we de awards uit voor ondernemer en de droom van 2017. Tijdens het Vlijmens Spektakel maken we de Heusdenaar van 2017 bekend.

Programma
Bekijk het feestelijke Heusden700-programma op www.heusden700.nl 

Voor vragen over de Dromen. Doen. Heusden. -awards kun je contact opnemen met kabinetschef Frank Horvers. Heb je vragen over het project Heusden700 neem dan contact op met projectleider Judith van den Berg of communicatieregisseur Mark Doedeijns. Zij zijn bereikbaar via (073) 513 17 89 of via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen