HHC’09 weet punten niet thuis te houden

Voetballen op 1e Paasdag, het was voor de meesten een primeur. De nummer 2 van de ranglijst, TSV Gudok kwam op bezoek, de uitwedstrijd eindigde nog in een knappe 1-2 overwinning.

Ook vandaag begon HHC’09 goed tegen de ploeg uit Tilburg. De eerste kansen waren dan ook voor de thuisploeg. Gedurende de eerste helft hielden beide ploegen elkaar in evenwicht, het bleef dan ook 0-0. Het was een typische wedstrijd waarbij ‘degene die scoort wint’, aldus de kenners. Dit was Gudok, via een fraaie vrije trap in de 55e minuut werd het 0-1. De thuisploeg drong nog aan maar kon zijn kansen niet omzetten in doelpunten.

HHC’09 bevind zich in de grote middenmoot, er moeten de komende wedstrijden punten gehaald gaan worden om uit de gevarenzone te blijven. Komend weekend wordt er thuis gespeeld, ditmaal tegen Jong Brabant. Aanvang: Zondag om 14.30 uur