FC Drunen op jacht naar drie punten

De gelijkmaker van Kevin van Boxel.
De gelijkmaker van Kevin van Boxel.
Foto: FC Drunen

Dit weekend weer een vol programma voor de Heusdense voetbalclubs met weer een derby tussen Haarsteeg en RKDVC

In de 5e klasse wil FC Drunen van de laatste plaats af en zal dan zondag moeten winnen van De Bocht uit Oirschot. Het duel eerder in Oirschot werd 2-2. De laatste overwinning van de Drunenaren in de competitie is al alweer een tijd geleden namelijk 3 december. Tijd voor een overwinning voor de mannen van trainer Ali Albayrak. De aftrap is zondag 14.00 uur

In de 3e klasse staat de beladen derby Haarsteeg tegen RKDVC op de planning. Haarsteeg heeft zich aardig in de nesten gewerkt en staat op een nacompetitie plaats voor degradatie. Ook donderdag werd de inhaalwedstrijd tegen Wilhelmina met 1-0 verloren. RKDVC kan vrijuit spelen en heeft nog een kleine kans op nacompetitie voor promotie. Tevens kan RKDVC zich revancheren tegen Haarsteeg want de thuiswedstrijd werd eerder met 1-2 verrassend verloren.
Nieuwkuijk gaat op bezoek bij ODC in Boxtel en kan de punten ook volop gebruiken. De midweekse wedstrijd tegen FC Engelen werd met 0-3 verloren en ook Nieuwkuijk staat op een nacompetitie plaats voor degradatie.
Vlijmense Boys dat zich langzaam aan het veilig spelen is speelt zondag thuis tegen Taxandria uit Oisterwijk. Taxandria staat een plaatsje lager dan Vlijmense Boys.


In de 4e klasse gaat HHC’09 op bezoek in Tilburg bij titelkandidaat OVC ’26. HHC’09 is inmiddels afgezakt naar de 12e plaats en heeft degradatiezorgen. Alleen EDN ’56 en Riel staan nog lager.
SC Elshout ontvangt koploper Gudok . De ploeg van trainer Gilbert de Fyter heeft geen zorgen en kan dus vrijuit spelen. Eerder werd er verloren in Tilburg met 5-1

Programma zondag
14.30 uur Vlijmense Boys – Taxandria
14.30 uur Haarsteeg – RKDVC
14.30 uur ODC – Nieuwkuijk
14.00 uur SC Elshout – Gudok
14.30 uur OVC ’26 – HHC ’09
14.00 uur FC Drunen – De Bocht ’80

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen