HHC ’09 ontvangt SC Elshout

Foto: Pixabay

Dit weekend komen alle Heusdense voetbalclubs weer aan de aftrap met als mooiste affiche de derby in de 4e klasse tussen HHC ’09 en SC Elshout.

HHC ’09 heeft de punten heel hard nodig mede door de nederlaag in de midweekse wedstrijd tegen Riel.  HHC’09 verloor deze wedstrijd met 3-1 en was tevens de eerste overwinning voor Riel van dit seizoen. HHC ’09 staat nog twaalfde maar is ver weggezakt en keert in degradatiezorgen. SC Elshout is van alle zorgen verlost en kan vrijuit spelen. HHC ’09 kan zich revancheren na het debacle van de nederlaag van donderdag. Eerder werd het in Elshout 2-1 voor de thuisploeg.

Ook voor Vlijmense Boys een mooie affiche, de ploeg van Hans Richters speelt in Vught tegen de koploper Real Lunet. Door de laatste twee wedstrijden te winnen is Vlijmense Boys op weg zich veilig te spelen.  Kan het voor een stunt zorgen?
Haarsteeg dat ook met degradatiespook heeft te maken speelt een thuiswedstrijd tegen ODC uit Boxtel. Haarsteeg heeft maar één taak en dat is winnen om nog niet meer in de problemen te komen.
Nieuwkuijk dat donderdag een 2-0 voorsprong weggaf en zondoende alsnog verloor van Avanti ’31 ontvangt Zwaluw VFC.  Ook Nieuwkuijk kan de punten hard gebruiken om niet af te glijden naar de 4e klasse.
RKDVC kan vrijuit voetballen in de thuiswedstrijd tegen Sint Michielsgestel.

FC Drunen dat vorige week een grote overwinning wist te behalen tegen De Bocht gaat nu op bezoek in Tilburg. Het speelt daar tegen Broekhoven en gaat op jacht naar de drie punten om zodoende van de laatste plaats af te komen.

Programma zondag 22 april
14.30 uur Real Lunet – Vlijmense Boys
14.30 uur Haarsteeg – ODC
14.30 uur Nieuwkuijk – Zwaluw VFC
14.30 uur RKDVC – Sint Michielsgestel
14.30 uur HHC’09 – SC Elshout
14.30 uur Broekhoven – FC Drunen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen