Winnaars Doener-awards voor vrijwilliger en sporter zijn bekend

Foto: SamenLoop voor Hoop

Er zijn de afgelopen weken maar liefst 5000 stemmen uitgebracht op de genomineerden voor de Dromen. Doen. Heusden. -awards. Tijdens de SamenLoop voor Hoop maakte burgemeester Augusteijn de Doeners in de categorie sporter en vrijwilliger bekend.

De winnaars zijn…
Luuk Wensink wint de titel van Doener 2017 in de categorie sporter. Luuk maakte in 2017 zijn droomdebuut in Oranje onder 15 tijdens een voetbalinterland tegen Engeland. Hij scoorde, als linksback, het winnende doelpunt. Daarnaast speelde hij  in 2017 zijn eerste seizoen bij NAC Breda.

Adri Eijkemans wint de titel van Doener 2017 in de categorie vrijwilliger. Adri is een actieve vrijwilliger bij HTR Media en hij heeft in de loop der jaren enorm veel verenigingen in de gemeente in beeld gebracht in het welbekende programma ‘Ons clubke’.

Op 9 en 10 juni tijdens het evenement Ongehoord in Elshout reiken we de awards uit voor Doener 2017 in de categorie ondernemer en de Droom van 2017. Tijdens het Vlijmens Spektakel in Vlijmen maken we de Heusdenaar van 2017 bekend.

Heusden700, verbonden door verhalen
In 2018 is de restauratie van de vesting Heusden 50 jaar geleden afgerond, bestaat de Harmonie st. Cecilia in Haarsteeg 175 jaar, viert Skeeler Vrienden Drunen haar 20-jarig jubileum en heeft de vesting ongeveer 700 jaar stadsrechten. Er is dus al zeven eeuwen een Heusden met tal van hoogtepunten!

Het hele jaar door is er van alles te beleven; een reeks van evenementen die als een puzzel met elkaar zijn verbonden. Al deze puzzelstukken hebben een eigen verhaal! Door deze op te halen en met elkaar te delen, ontstaat een gevoel van verbondenheid. Verhalen om trots op te zijn, die generatie op generatie zijn doorgegeven en die nu samenkomen in het jubileumjaar Heusden700. Bekijk het evenementenprogramma opwww.heusden700.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen