Programma Koningsfeest 2018 – Heusden-Vesting

Foto: Activiteitencomité Heusden

Dit jaar wordt koningsdag in Heusden gevierd op vrijdag 27 april 2018 met een groot feest voor jong en oud. De vertrouwde activiteiten zijn er weer zoals de versierde herrie fietstocht en de kindermarkt op de Botermarkt.

Activiteiten
Om 10.30 verzamelen de deelnemers van de versierde herrie fietstocht bij COOP in Oud-Heusden. Vervolgens vertrekken ze om 11.00 richting Heusden. Om 11.45 wordt de fietsoptocht feestelijk onthaald op het stadhuisplein in Heusden-Vesting met een bellenblaasfestijn en vindt de prijsuitreiking voor de mooiste versierde fiets plaats. Om 13.00 start de traditionele kindermarkt op de Botermarkt met veel muziek en enthousiaste jonge kinderondernemers in de diverse kraampjes. Om 14.30 beginnen de oudhollandse koningsspelen op de Vismarkt o.a. sjoelen, blikgooien, ringwerpen, een DJ en aansluitend een feest op de vismarkt met de band The Nino’s.

Deelname aan al deze activiteiten is geheel gratis. De kinderen die hebben meegedaan aan alle spelletjes mogen een verrassing ophalen.

Meer informatie en/of aanmelden voor een kraam voor de kindermarkt (let op alleen kinderen) op onze website www.activiteitencomiteheusden.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen