SC Elshout wint bij buurman

Onder zonnige omstandigheden is het Elshout dat de eerste 10 minuten al 3 kansjes krijgt. Uit één ervan scoort Luc v.d. Aker met de kop. Hierna een gelijkopgaande wedstrijd met aan beide kanten wat kleine kansjes.

Na 20 min. is er een kleine drinkpauze, het lijkt wel hoogzomer, meteen de gelegenheid voor Gilbert voor wat tactische tips. De wedstrijd blijft op en neer gaan met een wat sterker SC Elshout, gescoord wordt er niet meer, ruststand 0-1.

Na de rust een sterkerElshout met verschillende goede kansen, de bal wil er echter niet in. 10 minuten voor tijd gaat HHC’09 alles of niets spelen wat natuurlijk een paar hachelijke momenten oplevert maar gelukkig geen doelpunten. Eindstand 0-1, knap gevoetbald jongens. Én een compliment voor de uitstekend fluitende scheidsrechter.