Inspiratiemiddag ‘De gezonde vrijwilliger’

Foto: Pixabay

Vrijwilligerswerk speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Voor burgers is vrijwilligerswerk de schakel om mee te doen in de samenleving. Je kunt je talenten ontplooien, je doet ervaring op en legt (nieuwe) contacten.

Voor organisaties, stichtingen en verenigingen is het vinden van de juiste vrijwilliger een uitdaging. Ook het binden en behouden van vrijwilligers is niet altijd eenvoudig. Voor Modus, MEE, Juvans en ContourdeTwern is dit reden geweest om de handen ineen te slaan en hun kennis over vrijwilligerswerk te bundelen in het Vrijwilligershuis. Het Vrijwilligershuis is onderdeel van BIJEEN en werkt in opdracht van de gemeente Heusden.

Inspiratiemiddag ‘De gezonde vrijwilliger’
Op donderdag 3 mei 2018 organiseert Het Vrijwilligershuis de inspiratiemiddag ‘De gezonde vrijwilliger’. Tijdens deze middag kun je tips en inspiratie opdoen tijdens allerlei workshops rond het thema gezondheid. Zo kun je deelnemen aan verschillende korte, boeiende workshops op het gebied van Voeding en Body & Mind. Je kunt ook met sportieve workshops meedoen zoals Yoga op muziek, Nordic Walking, Zumba Gold, Valpreventie en nog veel meer. Kortom, van alles voor een positieve bijdrage aan je gezondheid, levensvreugde en evenwicht.

Wil jij je inzetten of oriënteren op vrijwilligerswerk kom dan naar de stand van het Vrijwilligershuis Heusden, doe de Talententest en check de vacatures.De inspiratiemiddag vindt plaats op donderdag 3 mei van 13.00 tot 16.30 uur in sporthal Dillenburcht, Tinie de Munnikstraat 5 in Drunen. Aanmelden kan via www.vrijwilligershuisheusden. Let op! In sporthal Dillenburcht zijn geen hakken toegestaan op de sportvloer. Neem daarom sportschoenen mee!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen