Haarsteeg, Nieuwkuijk en HHC’09 hebben de punten hard nodig

Foto: Pixabay

Dit weekend staan er weer belangrijke wedstrijden voor de Heusdense voetbalclubs op het programma. Ook de derby RKDVC tegen Nieuwkuijk wordt zondag gespeeld.

In de 3e klasse gaan zowel Nieuwkuijk als Haarsteeg op jacht naar de broodnodige punten om niet echt in de gevarenzone te komen. Beide staat nog steeds boven de streep voor rechtstreekse degradatie als nummer elf en twaalf in de stand. Wel zal er bij deze stand nacompetitie worden gespeeld voor definitieve lijfsbehoud. Haarsteeg ontvangt de nummer twee Avanti ’31 uit Schijndel. Nieuwkuijk reist af naar Drunen waar het RKDVC zal treffen. Voor RKDVC is er alleen nog iets te halen voor de eer. Want voor de Drunenaren staat er niet veel meer op het spel als middenmoter. Vlijmense Boys ontvangt Zwaluw VFC uit Vught en kan ook vrijuit voetballen door de goede resultaten van de laatste weken.

HHC’09 is de laatste weken ver weg gezakt en zit in de zorgen. Om daar weer uit te komen zijn de punten van harte welkom. HHC ’09 speelt zondag een uitwedstrijd tegen EDN ’56 in Haghorst. EDN ’56 staat een plaatsje lager dan HHC’09 en dus echte degradatiekraker. SC Elshout dat nog een kleine kans maakt op nacompetitie voor promotie reist af naar Tilburg en speelt daar tegen SV Reeshof dat vier punten meer heeft dan SC Elshout.

FC Drunen speelt donderdag 10 mei op Hemelvaartsdag in Dongen tegen DVVC.

Programma zondag 6 mei
14.30 uur RKDVC – Nieuwkuijk
14.30 uur Vlijmense Boys – Zwaluw VFC
14.30 uur Haarsteeg – Avanti ‘31
14.30 uur EDN ’56 – HHC’09
14.30 uur SV Reeshof – SC Elshout
Donderdag 10 mei
14.30 uur DVVC – FC Drunen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen