Ook op Hemelvaartsdag is er voetbal

Foto: Heusden Nieuws

Op Hemelvaartsdag is er een beperkt voetbalprogramma voor de Heusdense voetbalclubs met o.a. de wedstrijd in de 3e klasse C tussen Haarsteeg en Vlijmense Boys.

Door de overwinning van afgelopen zondag op nummer twee Avanti ’31 kan Haarsteeg zich toch nog veilig spelen en niet aan de lastige nacompetitie mee doen. Er moet dan wel gewonnen worden van Vlijmense Boys. Met nog vier rondes voor de boeg heeft Haarsteeg twee punten minder dan Taxandria. Op papier treft Haarsteeg wat makkelijke tegenstanders dan Taxandria. Vlijmense Boys kan in alle rust afreizen naar Haarsteeg want de ploeg van Hans Richters heeft de laatste weken de goede vorm te pakken en zich in de middenmoot genesteld.

Nieuwkuijk speelt ook een belangrijke wedstrijd in strijd tegen degradatie. De ploeg van Patrick Berkelmans speelt uit tegen Schijndel/De Wit dat een plaatsje lager staat op de ranglijst. Bij een overwinning lijkt directe degradatie in ieder geval ver weg voor Nieuwkuijk.

In de 4e klasse voor HHC ’09 opnieuw de kans zich uit de zorgen te spelen in de uitwedstrijd bij Viola. Een overwinning in Alphen kunnen de mannen goed gebruiken om niet onder de degradatie streep te komen. Concurrent EDN speelt namelijk een uitwedstrijd tegen de nummer laatst Riel.

In de 5e klasse reist FC Drunen af naar Dongen waar het gaat spelen tegen DVVC. FC Drunen wil absoluut niet als laatste eindigen en ook hier zijn de punten van harte welkom. FC Drunen heeft na 20 wedstrijden een gelijk aantal punten als SVG en De Bocht ’80. Alle drie staan onderaan met 18 punten met nog vier wedstrijden te gaan

Programma donderdag 10 mei
14.30 uur Haarsteeg – Vlijmense Boys
14.30 uur Schijndel/De Wit – Nieuwkuijk
14.30 uur Viola – HHC ‘09
14.30 uur DVVC – FC Drunen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen