FC Drunen verloor donderdag van DVVC

Foto: FC Drunen

Donderdag stond er een uitwedstrijd op het programma voor ‘’ons FC Drunen’’. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen de nummer 5 uit de competitie, DVVC, met oud FC Drunen-coach Suat Tasci aan het roer. Eerder dit seizoen werd het in Drunen 1-3 voor DVVC. FC Drunen was dan ook zeker uit op revanche en na de mooie overwinning 2 weken geleden op Gloria hadden we hier ook zeker vertrouwen in.

Dat FC Drunen uit was op revanche was ook zeker te merken. Iedereen was voor de wedstrijd in volle concentratie en zo begonnen we ook de wedstrijd. In het begin van de wedstrijd was FC Drunen vooral de bovenliggende partij. We kregen daardoor in de beginfase van de wedstrijd meteen een grote kans via Kevin van Boxel die via de keeper op de lat belandde. Meteen uit de corner die daarop volgde kopte Edwin van Oosten de bal op doel, maar deze werd helaas van de lijn gehaald door de verdediging van DVVC. FC Drunen begon dus lekker aan de wedstrijd en de kansen gingen over en weer. Maar na een kwartier spelen kregen we een onverdiende 1-0 achterstand te verwerken. Na deze 1-0 lieten we onszelf teveel uit ons spel halen door de tegenstander waardoor we het eind van de 1e helft weinig te zeggen hadden.

Nadat ‘’ons FC Drunen’’ met veel gretigheid weer uit de kleedkamer kwam, hadden we het geloof weer om deze wedstrijd te gaan pakken. We begonnen daarom ook meteen fel aan de 2e helft, maar toch wist DVVC uit een counter 2-0 te maken. FC Drunen liet hun koppies niet hangen en ging vol op zoek naar de aansluitingstreffer. Na een aantal goede kansen vonden we de verdiende aansluitingstreffer dan ook. Eren Mert werd in het strafschopgebied naar beneden gewerkt en verzilverde zelf de strafschop. Het vertrouwen bleef in het team en we zochten al snel weer naar de 2-2. We gingen achterin 1 op 1 spelen en probeerden op deze manier voorin meer druk op de tegenstander te zetten. Na een goede pass van Eren Mert op Mathijs van der Lee, scoorde FC Drunen de 2-2 maar deze werd onterecht afgevlagd door de grensrechter van DVVC.

FC Drunen gaf desondanks niet op, maar na een counter van DVVC werd het tegen het einde van de wedstrijd helaas 3-1 voor de thuisploeg. Hierna kreeg FD Drunen nog een aantal kansen via onder andere Rik Bloemendaal die na een goede actie de bal op de paal schoot. Helaas mocht het niet baten.

Reacties

article
30292
FC Drunen verloor donderdag van DVVC
Donderdag stond er een uitwedstrijd op het programma voor ‘’ons FC Drunen’’. Deze wedstrijd werd
https://heusden.nieuws.nl/nieuws/20180515/fc-drunen-verloor-donderdag-dvvc/
2018-05-15T08:13:57+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2018/05/15081342/DVVC-FC-Drunen-1.jpg
Nieuws, Sport