HHC ’09 2 kampioen na winst op Jan van Arckel 2

De allesbeslissende wedstrijd: wordt het tweede al kampioen of moeten we nog een week wachten? Aan een gelijkspel hebben we genoeg. Jan van Arckel wilde in ieder geval de tweede plaats veilig stellen dus ging echt voor de winst.

De eerste helft begon niet goed. Het zag er echt niet uit dat een gelijkspel zou gaan lukken. Jan van Arckel begon goed en fel en HHC’09 2 werd min of meer in de verdediging gedrukt. De 0-1 viel dan ook toen een speler van Jan van Arckel gewoon door de verdediging kon lopen en op doel kon schieten, er werd hem geen strobreed in de weg gelegd.

Gelukkig scoorde Jeffrey Smits de 1-1 toen hij een corner nam en de bal indraaide.

Begin van de tweede helft kreeg Jan van Arckel een vrije trap. De bal werd laag en goed ingeschoten en de keeper van HHC’09 dook er net overheen: 1-2. De 2-2 werd gescoord door Yasin Bolat, nadat Berat Köse goed en hoog voor gaf. Het werd uiteindelijk, na een spannend laatste kwartiertje, 3-2 in het voordeel van HHC’09, doordat Yasin Bolat de bal breed legde op Jeffrey Smits. en laatstgenoemde in kon tikken.