Deelname NK Terheijden door aantal leden Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk

Foto: St Joris Onsenoort Nieuwkuijk

Op 27 mei 2018 traden een aantal leden van ons Gilde aan in Terheijden om daar deel te nemen aan het Geweerschieten op de Wipboom Nederlands Kampioenschap Vrije Hand, dit werd georganiseerd door het Gilde Sint Antonius Abt Terheijden.

Onder een zengende hitte en een wat mindere toestand voor het optimale “schieten” werd er in een gezonde en harmoniserende stemming geschoten om de titels te verdedigen dan wel te prolongeren.

Ook hier bleek weer dat ons Gilde niet voor een kleintje vervaart is, dit getuige het feit dat Marco de Pinth ging strijken met de titel Nederlands Kampioen Vrije Hand, een niet te miskennen verovering. Naast hem werden er door ons Gilde nog enkele andere prijzen veroverd dit betrof prijzen in het onderdeel opgelegd zie de hierna vermelde winnaars: 1e Prijs Matthijs vd Plas, 2e Prijs Andre Keetels junior, 5e Prijs Bethinda van Dommelen en 10e Prijs Richard van Dommelen.

Zo u kunt lezen zijn wij als Gilde weer flink aan de weg aan het timmeren. Dat moet ook wel immers in 2019 organiseren we de Kringdag Maasland, het moet dan toch zo zijn dat wij als organiserend Gilde ons op deze dag kunnen presteren met een Gilde wat het waard is om de titel “Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk” te mogen voeren.

Voor alsnog zouden we het fijn vinden dat u als lezers eens een keer bij ons op bezoek komt op onze locatie aan de Meerdijk (nabij de Emmamolen) om te proeven van de sfeer en mogelijk trekt het u over de streep om lid te worden, wat let u het is geheel vrijblijvend. Graag tot dan en anders bent u van harte welkom op de Kringdag Maasland die gehouden wordt op 30 juni 2019 te Nieuwkuijk

Namens het Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk
Ir. J.M.J.M.J. (Michel) Omtzigt
Public Relations & 1e Jonge Deken
Kapitein der Genie BD 101GNBAT

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen