V.V. Haarsteeg viert het 75 jaar bestaan en gaat ‘Samen op naar 100 jaar’!

Foto: Pixabay

Voetbalvereniging Haarsteeg bestaat dit jaar 75 jaar.  V.V. Haarsteeg grijpt het jubileumjaar aan om terug te blikken op de rijke historie en het leggen van het fundament voor de komende jaren. De maand juni is uitgeroepen tot feestmaand en staat bol van activiteiten voor leden en vrijwilligers.

V.V. Haarsteeg is een club met een rijke historie die in zijn 75 jaar bestaan is uitgegroeid van een club met ruim honderd leden naar een club met bijna  duizend leden. Naar verwachting neemt  het ledenaantal de komende jaren flink toe door de vele nieuwbouw in de omgeving van het sportpark. De ontwikkeling naar een nieuwe organisatiestructuur is in volle gang en daarmee laat V.V. Haarsteeg zien dat zij voorbereid zijn op de toekomst. Het huidige bestuur, hun voorgangers en de vele vrijwilligers laten een mooie bruidsschat achter voor de volgende generatie. Door hun inzet is V.V. Haarsteeg uitgegroeid tot een vitale vereniging met een prachtige accommodatie die nog vele jaren mee kan.

In het proces ‘Samen naar 100 jaar’ werken momenteel veel leden en ouders van leden aan de toekomst van V.V. Haarsteeg.  Vanuit de gedachten ‘samen doen’ zijn verschillende werkgroepen aan de slag gegaan met een bepaald thema om de club  klaar te maken voor de toekomst. De focus ligt de komende jaren nog meer op het voetbal en dan vooral op de toekomstige generaties.

De maand juni staat in het teken van het vieren van het jubileum. Tijdens deze feestmaand worden toernooien, feesten en andere activiteiten georganiseerd voor de (oud)leden en vrijwilligers. Op vrijdag 15 juni 2018 organiseert de vereniging een receptie voor genodigden waar verschillende sprekers het woord nemen; dit zijn onder andere  de wethouder sport en een medewerker van de KNVB. Op zaterdag 16 juni viert de vereniging het jubileum met alle leden en vrijwilligers.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen