HHC’09 redt het vege lijf en blijft in de vierde klasse

HHC ’09 komt ook volgend seizoen in de 4e klasse nadat met 0-3 won bij Gloria UC eerder werd het thuis 1-1.

Nadat vorige week in de slotfase Gloria UC nog langszij kwam moest HHC ’09 nu uit naar Baarle Nassau voor een lastige klus. Maar deze keer was de ploeg van interim coach Frank Hendriks goed bij de les en speelde een puike wedstrijd. In de eerste helft kwamen de bezoekers verdiend op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Shakeb Ahonzada en Pim Kivits. Ook in de 2e helft kwamen de Heusdenaren niet meer in de problemen en maakte Deniz Alkan er nog 0-3 van en was de ban gebroken.

n het nieuwe seizoen doet Frank Hendriks weer een stapje terug en gaat de nieuwe trainer Senad Hadzic aan de slag met zijn ploeg in de 4e klasse.  Gloria UC de tegenstander speelt volgend jaar weer in de 5e klasse.