Nieuwkuijk bereikt finale van nacompetitie

Door een benauwde 3-2 overwinning op Alem heeft Nieuwkuijk zich geplaatst voor de finale van de nacompetitie.

Tegen vierdeklasser Alem speelde Nieuwkuijk een lastige wedstrijd want na 80 minuten voetbal stond er een 1-2 op het scorebord in het voordeel van de bezoekers. Bij deze stand zou Nieuwkuijk degraderen naar de 4e klasse. Maar in de laatste 10 minuten van de wedstrijd wisten zowel Mitchell Fitters als Max Raijmakers het net te vinden en zodoende alsnog de 3-2 winst wisten te pakken voor de ploeg van Patrick Berkelmans. Nieuwkuijk had wel een 1-0 voorsprong genomen uit een strafschop maar Alem kwam prima terug en leek op weg naar een overwinning. Mede door een rode kaart voor een speler van Alem  kon Nieuwkuijk het tij keren en speelt zondag 17 juni de finale uit tegen SC Hoge Vucht in Breda. De wedstrijd op sportpark De Wisselaar begint om 14.30 uur en de winnaar speelt volgend jaar in de 3e klasse.