10e jubileumeditie Beachvolleybal Heusden

Foto: Beach Volleybal Heusden

Op 30 juni 2018 zal het volleybalgeweld weer losbarsten op het Raadhuisplein in Drunen. Het Raadhuisplein zal weer worden voorzien van een flinke laag wit zand en de nodige volleybalvelden.

Ook dit jaar zal er weer een schitterend toernooi georganiseerd worden hetgeen mede mogelijk gemaakt wordt door de diverse sponsoren zoals onder andere Arno van den Dungen, Grand-Café de Arcade en Medifit-Healthclub.

De organisatie mag dit jaar met trots een nieuwe hoofdsponsor verwelkomen nl. het gerenommeerde bedrijf Software Society uit Drunen, wat al meer dan 30 jaar bestaat. In de jaren zijn ze uitgegroeid tot marktleider in de internationale fitness-industrie. Maar daarnaast leveren ze ook ICT diensten aan een verscheidenheid aan bedrijven in de regio. Met Software Society hebben we een betrokken partner die graag mee investeert in goede doelen en culturele projecten. Meer informatie over het bedrijf op www.softwaresociety.eu.

Iedereen die dol is op zand en een lekkere pot volleybal is uiteraard van harte welkom. Naast gevorderde spelers en speelsters willen we zeer zeker ook de ongeoefende spelers en speelsters van harte uitnodigen, dus ook buurtverenigingen en vriendenclubs. Hierbij zal er op zaterdag worden gespeeld in de recreantenklasse waarbij uiteraard de nadruk ligt op een lekker ontspannen pot met de voetjes in het zand.

Op de zondag zullen de gevorderdere spelers en speelsters het zand betreden en daar spelen op de felbegeerde 1e plaats. Geen ervaring met volleybal maar wel zin om een en ander te bekijken vanaf een van omliggende terrassen? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom!! Hou www.beachvolleybalheusden.nl in de gaten voor het laatste nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen