Tennisfestival TV Heusden

Foto: TV Heusden/De Schroef

TV Heusden en Stichting de Schroef organiseren samen op 29 juni ‘Tennisfestival TV Heusden’. Dit festival, dat plaatsvindt op het sportpark van TV Heusden in Oudheusden, is bedoeld voor alle kinderen uit groep 1 t/m 8. Kinderen zijn welkom vanaf 16.00 uur en om uiterlijk 20.00 uur zullen de laatste kinderen het sportpark weer verlaten.

Programma
Springen op het springkussen, live music van zanger Roy, een gezonde sapjesbar, een barbecue, gratis tennislessen door Tom Kreemers tennisschool, waterspellen en tennissspellen en een echte trainersbattle staan op het programma! Ook is er een sminkkraam en krijgen de kinderen na afloop een ijsje. Naast de activiteiten van het Tennisfestival vinden ook de finales van de clubkampioenschappen plaats. Erg leuk om te zien, terwijl je van fruitcocktail geniet!

Deelnemers
Inschrijven voor Tennisfestival Heusden is niet nodig. Het Festival is gratis. Voor de barbecue wordt een kleine bijdrage gevraagd. Kom op 29 juni om 16.00u gezellig langs en geniet van het festival. Ouders zijn uiteraard welkom om te komen kijken. Het belooft een waar spektakel te worden.

Vrijwilligers
Tennisvereniging Heusden heeft al jaren een enthousiaste club vrijwilligers. Deze zijn ook dit jaar weer van de partij. Heeft u vragen over de mogelijkheden wat betreft lidmaatschap voor uzelf of voor uw kind? Aarzel dan niet en stel deze vragen aan de vele vrijwilligers!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen