Uitreiking cheque proWIN door wethouder Peter van Steen

Wethouder Peter van Steen overhandigde namens Prowin-KEA Nederland een cheque van 1.000 euro aan Stichting De Locatie uit Vlijmen.

Ook Leergeld Nederland ontving in totaal 12.000 euro. “Wij zijn trots op maatschappelijk betrokken Heusdense ondernemers zoals ProWIN. Met deze donatie kan veel moois gedaan kan worden voor de jeugd die het minder vanzelfsprekend goed heeft!”

Stichting Leergeld heeft als missie om te voorkomen dat kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen sociaal buitengesloten worden. Het motto van Stichting Leergeld is “Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.” Kijk eens op www.stichtingleergeld.nl Elke Stichting Leergeld kan met € 1000,- bijvoorbeeld 28 kinderen een kans geven om mee op schoolreisje te gaan, of kinderen een kadodoos via Jarige Job meegeven om op school te trakteren als ze jarig zijn.

Naast stichting Leergeld heeft team proWIN KEA ook nog extra gewerkt voor zorgboerderij Stichting de Locatie in Vlijmen. Afgelopen februari is daar brand uitgebroken in de “huiskamer” van de bewoners. Een schok voor alle kinderen en jeugd. De huiskamer was het hart van de zorgboerderij. Na het horen van dit nieuws zijn er door het proWIN KEA team nog eens 250 SWEETHEARTS extra verkocht om ook daar nog een bijdrage van € 1000,- aan te kunnen geven voor de wederopbouw. (Zie www.delocatie.nl)

Het gehele team proWIN KEA heeft op een indrukwekkende wijze laten zien hoezeer zij zich inzetten voor hun hartenzaak. De inzet geeft ook meerwaarde aan het van oorsprong Duitse direct-verkoop bedrijf proWIN. Want sociale inzet is het belangrijkste kenmerk van een functionerende solidariteitsgemeenschap. proWIN en de consulenten zijn het beste bewijs dat helpen goed voelt, zowel voor de ontvanger als voor hen. Want wat is er fijner dan samen het leven van kinderen en jongeren een beetje beter maken en hun situatie te verlichten?

proWIN zet zich in voor kinderen: gisteren – vandaag – en ook morgen! Voor verdere informatie kijk ook eens op www.prowin-kea.nl

Reacties

gallery
31565
Uitreiking cheque proWIN door wethouder Peter van Steen
Wethouder Peter van Steen overhandigde namens Prowin-KEA Nederland een cheque van 1.000 euro aan Stichting De Locatie
https://heusden.nieuws.nl/nieuws/20180707/uitreiking-cheque-prowin-door-wethouder-peter-van-steen/
2018-07-07T08:03:45+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2018/07/06162720/WGF_5969.jpg
Gemeente, Nieuws