Interview Margo Mulder bij HTR

Foto: Gemeente Heusden

Op 24 mei nam wethouder Margo Mulder afscheid van de Heusdense gemeentepolitiek. Na acht jaar wethouder te zijn geweest gaf ze aan een nieuwe uitdaging in het openbaar bestuur niet uit de weg te willen gaan.

Op donderdagavond 5 juli besloot de gemeenteraad van Goes Margo Mulder als eerste op de voordracht te plaatsen als nieuwe burgemeester van deze middelgrote Zeeuwse gemeente. De verwachting is dat Mulder op 12 september beëdigd zal worden in een extra raadsvergadering.

Margo was de afgelopen acht jaar veelvuldig te gast bij de Heusdense Televisie en Radio Stichting. Reden genoeg om Margo uit te nodigen in de studio van HTR. Presentator Leo Swaans en de aanstaande burgemeester van Goes praten over haar benoeming, haar sollicitatie, de profielschets, Goes en wat ze zoal van anderen geleerd heeft in het openbaar bestuur.

Het interview op HTR wordt deze week met enige herhalingen uitgezonden op Ziggokanaal 42. Meer informatie op de site van HTR www.htrmedia.nl, waar ook via ‘uitzending gemist’ dit interview bekeken kan worden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen