Kunstencentrum De Aleph verhuist naar Anton Pieckplein

Foto: De Aleph

De Aleph is volop in beweging! Met nieuwe cursussen, nieuwe projecten op de scholen in de gemeente Heusden, een nieuwe website, en zèlfs fysiek met een verhuizing. En al is het feitelijk alleen het hoekje om, het verschil in uitstraling mag er wezen!

De ruime leslokalen en ateliers ogen fris en modern. Het vele glas geeft zicht op de binnentuin die de verbindende factor is voor de vele gebruikers van het verbouwde Anton Pieck pand.

Volgens planning zal de oplevering van het pand op 21 September zijn. Dan zal ook de centrale ingang aan het Anton Pieckplein klaar zijn voor gebruik. Tot die tijd kunnen cursisten van de Aleph gebruik maken van de zij-ingang aan de Grotestraat. Via de evenementenhal van de Voorste Venne kunnen zij naar binnen en de ateliers en leslokalen bereiken. Iedereen is welkom voor een gratis proefles of gewoon om wat rond te kijken. Natuurlijk duurt het even voor echt alles op orde is, maar dat neemt niet weg dat docenten staan te trappelen om de verschillende ruimtes te gaan gebruiken! Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen verhuist de Aleph in fases. De reguliere cursussen starten vervolgens in September, en wel opéénvolgend:

In de week van 3 september starten de muzieklessen. In de week van 10 september gaan de danslessen van start. In de week van 17 september starten de theater- en musical lessen en in de week van 24 september starten de lessen beeldend. Kijk op www.de-aleph.nl voor het volledige aanbod van nieuwe cursussen en workshops, en graag tot ziens in ons nieuwe pand of elders in de gemeente Heusden!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen