Inwonersavond Heusden één

Foto: Heusden één

Heusden één nodigt alle inwoners van Heusden uit voor de informatieavond die op donderdag 23 augustus a.s. vanaf 20.00 uur wordt gehouden in De Haarstek te Haarsteeg.

De vakantieperiode is weer voorbij en de start van een nieuw politiek jaar met veel ontwikkelingen in en om Heusden is op handen. Wij als Heusden één doen een beroep op U. Denk en praat mee over de (huidige) politieke ontwikkelingen in onze gemeente. Wij vragen u om advies of inbreng over onderwerpen die u als inwoners van belang vindt. Wij, als Heusden één, willen u meer betrekken bij de Heusdense politiek. Het politieke onderwerp dat u van belang vindt, kunt u dan bespreken met de wethouder, de raadsleden en overige belangstellenden.
Voor de politieke besluitvorming zijn uw ideeën, uw inbreng van onderwerpen die de gehele gemeenschap aangaan van belang. Indien u een politiek of maatschappelijk onderwerp met ons wilt delen, meldt het ons.

Daarnaast bespreken we de onderwerpen die worden behandeld tijdens  de informatievergaderingen van Bestuur en beheer, Ruimte, en Samenleving. Raadpleeg vanaf de vrijdag voorafgaand aan de informatievergaderingen de gemeentelijke website voor de agenda’s en inhoud! (www.heusden.nl)

Praat mee met Heusden één. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar. Bezoek ook onze vernieuwde website www.heusden-een.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen