Sjors Sportief en Sjors Creatief Maak kennis met sport en cultuur

Foto: Logo Sjors Sportief

Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Heusden  ontvangen deze week op school het Sjors Sportief/Creatief boekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en cultuur in de gemeente Heusden!

Op deze manier hoeven leerlingen niet direct lid te worden van een vereniging, maar maken ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met een activiteit. Vanaf 12 september kunnen basisschoolkinderen zich inschrijven via www.sjorssportief.nl.

Ruime keuze Kinderen uit de gemeente Heusden kunnen kennismaken met meer dan 80 activiteiten zoals atletiek, badminton, dansen, lasergamen, paardrijden, turnen, scouting en tennis. Ook aan de creatievelingen is gedacht, denk hierbij aan astrologie, muziek maken, tekenen en schilderen, taartjes maken en knutselen. Kortom

keus genoeg! Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen.

Gemeentelijk sport- en cultuurbeleid Sjors Sportief en Sjors Creatief geeft ieder kind de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur en stimuleert kinderen om structureel aan de activiteiten deel te nemen. Kinderen verbinden aan sport en cultuur is een van de speerpunten van het gemeentelijk sport- en cultuurbeleid. Op www.sjorssportief.nl vind je meer informatie over alle activiteiten die in Heusden plaats vinden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen