“Leven doe je op je eigen manier, afscheid nemen ook”

Foto: Dorien de Nijs uitvaart

Wanneer iemand overlijdt, breekt voor nabestaanden een moeilijke periode aan. Mensen zitten vol emoties terwijl er tegelijkertijd in korte tijd veel geregeld moet worden. “We kunnen het verdriet niet wegnemen, maar door onze persoonlijke zorg en aandacht kunnen we wel helpen dit te ‘dragen’. Goed luisteren is daarbij essentieel.

Een persoonlijke uitvaart die past bij de overledene en die bij de nabestaanden zorgt voor een positieve herinnering, is de eerste prioriteit”.

Gedurende de hele periode hebben de nabestaanden zoveel mogelijk te maken met één persoon die hen begeleidt. Dat geeft rust en vertrouwen. “Doordat we een relatief kleine organisatie zijn, kunnen we de kwaliteit waar mensen recht op hebben, ook waarborgen. De uitvaartbegeleidsters doen hun werk vanuit het hart, ze vinden het bijzonder om op deze manier iets voor anderen te mogen betekenen.”

Uw wensen kenbaar maken
Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om, zeker als u nog gezond bent, al te praten over de dood en hoe u het allemaal geregeld wilt hebben. Toch kiezen steeds mensen er steeds vaker voor om tijdig zaken vast te leggen, zodat nabestaanden weten wat uw wensen zijn op het moment dat u komt te overlijden.  Vraag gratis en geheel vrijblijvend ons Laatste Wensen Boekje aan. Neem gerust contact met ons op.

 Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding verzorgt uitvaarten in de regio Den Bosch, Waalwijk en Tilburg. Voor meer informatie: 0416-700239 of 073-6569303 (dag en nacht bereikbaar), www.doriendenijs.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen