Consolare Uitvaartbegeleiding biedt hulp aan in moeilijke tijden

Foto: Consolare Uitvaart

Bij een overlijden van een dierbare kunnen de emoties soms hoog opspelen. Daardoor worden er soms verkeerde beslissingen gemaakt. Mirjam Branten biedt met Consolare Uitvaartbegeleiding haar hulp aan in deze moeilijke tijden.

“Ik wil u graag bijstaan in deze emotionele periode. Door mijn persoonlijke, zorgzame begeleiding kunnen we in de week voor de uitvaart samen beslissingen nemen omtrent het verloop van de uitvaart. Omdat ik elke dag even bij u ben hoeven niet alle beslissingen ineens genomen te worden. We nemen daar rustig de tijd voor”
“Het is daarbij van belang dat je weet wat de overledene zou willen voor zijn of haar uitvaart en dat je handelt in de geest van de overledene. Ik raad iedereen dan ook aan om dit bespreekbaar te maken als men nog bij leven en welzijn is. Daarom is een Laatste wensen boekje samengesteld wat gratis bij mij te verkrijgen is” vertelt eigenaresse Mirjam Branten

U krijgt van mij altijd een kostenbegroting. Ik werk daarbij met een basistarief en verder transparant. U kunt mij altijd bellen voor vragen en ik kom graag langs als daar meer behoefte aan is.

Mirjam Branten werkt samen met Corine de Jong Uitvaartverzorging. Samen zorgen zij ervoor dat nabestaanden terug kunnen kijken op een waardige uitvaart en een goed afscheid.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirjam:
T.:      06 – 2539 0416 E.:      [email protected] W.:     www.consolare.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen