Verkeersmaatregelen rondom Elshout

Foto: Pixabay

In het buitengebied rond Elshout wil de gemeente Heusden de verkeersveiligheid vergroten dit door een aantal verkeersmaatregelen te treffen.

In het buitengebied worden op een aantal kruispunten plateaus aangebracht om de maximumsnelheid van 60 km per uur af te dwingen. Daarnaast past de gemeente de markeringen en de voorrangsregelingen aan, zodat verkeer van rechts voorrang heeft. De wegen buiten de bebouwde kom worden betrokken binnen de 60 km per uur-zone en de markering passen we hierop aan. Op de rotonde Spoorlaan – Stationsstraat in Drunen wordt de situatie aangepast zodat fietsers voorrang krijgen. De fietsoversteken over de rotonde worden rood geasfalteerd.

Planning
Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van 24 september tot en met 4 oktober 2018. Op www.heusden.nl vind je een plattegrond met de verkeersmaatregelen die we gaan treffen. Als onderdeel van de gebiedsgerichte Aanpak verkeer en vervoer regio ’s-Hertogenbosch draagt de provincie Noord-Brabant financieel bij aan de realisatie van deze verkeersmaatregelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen